Pages

19 October 2011

Saya Ada Burung Biru

Wakakaka.
Yer. Tahu. Poyos.
Org lain bertahun ada kut.
Aku pun bertahun gak, lama da aku create akaun ni.
Tp tak aktip langsung.
Nak tweet ke retweet ke pun ter kebil2.
Muahaha.
Tkpe..kat blh kiri ni aku da letak button utk follow.
So, sapa rajin, leh la klik follow tu.
Nati leh kita twit twit. Hiksss.


*Tp pakai ngan phone aku cam pehapatah je. Maleh ah.

*Ada org dah jawab hampir tepat mini contest kira duit tu. Kurang 15sen sahaja. Pheww... salute lah. Aku tetiba pikir beliau kira betul2 kah?? humang ai...gigih. Tp aku rasa mmg beliau congak btul2. Tkpe..ada masa lagi ni, mungkin ada yg teka tepat trus.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign