Pages

1 October 2011

Perosokkan Kaftan Itu

Ingat kaftan ini?

Entah mana entry nya dulu. Malas nak korek.

Dgn ini aku isytiharkan baju itu perlu di perosok kan dulu dlm lemari.
Baju itu membuatkan aku gemokkkkk.
Insyaallah, akan pakai semula bila sampai masa yg sesuai.

Tacayer?
Sila tgk masa 1st time aku pakai - Jamuan Hari Raya opis tempoh hari.

Sengaja letak yg napak sisi je. Kalo berdepan lagi ngeri rasa. Heh!
Walo baju itu sememangnya sepadan. Tak labuh. Tp membuatkan aku napak chubby. Terus rasa cam trauma bila tgk baju tu tergantung.


Blogger bertemu blogger.
Ini adalah blogger JIVEBUMZ.
Suaminya sama opis dgn haku.
Geram tgk anaknya yg punyai kaki macam drumstick kepci. (eh. Sesuka ko menyamakan kaki anak org dgn drumstick kepci. Ampunkan ahkak Ila... hihi)

Bertambah chubby bila mengenakan tudung ini.
Pertama kali juga mengenakan tudung dari jenama ini.
My dear dok komplen kata tak napak mata dah - masa dia dok drive la. Dari sblh mmg tak napak mata.
Yer. Sudah biasa dgn jenama yg satu itu.
Yg ini awningnya membulatkan muka.
Tp cam bes plak.
Yg ni tak bleh istihar apa-apa lagi. Mungkin akan diulang beli pesen lain atau tak beli langsung dah.

Ewah! menyalahkan tudung lah. Menyalahkan baju lah. Padahal mmg dah gemok pun.

Pada kawan2 lama yg membaca blog ini, sila lah lihat perubahan rakan korang ni yg dulu kurus melayang, skang mmg cam tong dram kan? Sadis.
Slmt tinggal berat dibawah 40kg.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign