Pages

17 October 2011

Wordless Monday 17 Okt

p/s : Nak buat mini contest lah sempena my Cuti Cuti Cinta akhir Oktober nih.  Hadiahnya tentu lah yg dibeli dari tpt percutian tu. Ada org nak join tak? Lebih 5 org reply nak join baru bleh publish contest iteww... tweheheee.... gedix tak??

p/s/s : Mini contest - adiah pun cuma souvenir dari tpt percutian - tentu la tak susah - takat suh teka teka je, tp kalo contest yg adiahnya sepasang batik sutera (cam Contest Sedondon retu) - itu harus kena kreatif sket. Hiksss.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign