Pages

15 October 2011

Entry Untuk Mekchu

♥ Apa pandangan korang mengenai seorang gadis ayu yang bernama mekchu?


Komited dengan kerja juga keluarga
Cun dan cantik itulah orangnya
Suka tertawa rahsia awet muda
Itu lah dia Mekchu namanya


♥ Apa yang best@tak best mengenai blog kuning oren ni?


Setiap kali update pantas ku baca
Best semenya, manade tak bes nyer
Layout simple, tak serabut nak baca
Tp, eh, tak bleh tukar kaler lain yer.

♥ Entry macam mana yang korang suka/layan kat blog mekchu?



Entry jalan2 pun boleh juga
Kisah famili pun seronok baca
Entry makan2 mmg jarang-jarang ada
Apa2pun bleh la, asal dpt dibaca

 Cadangan untuk tambah baik blog kuning oren



Apa yang nak tambah?
Apa yang nak baik?
Seme elok dah
Tak perlu dah la nak tambah baik

♥ Kenapa korang nak menang voucher RM50 dari Matase Sutera 


Mekcu jelita ber Matase Sutera
Takkan Mekchu je sorang jelita
Ai pun nak la juga.

♥ sori la Mekchu, tak panjang smpai 2 muka
♥  ai da takde idea
♥ harap terima seadanya la yer
♥ikhlas ai buat ni, utk yu yer.


Mengapakah tetiba ai buat entry ini? - sila tgk di sini - Mekchu

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign