Pages

25 October 2011

Hantu Fotobook.


Berhantu.

Itu saja yg dpt aku katakan.
Mmg aku berhantu ngan deal fotobook.
Something I can't resist!
Haha.

Poyos.

Tp seyes la. Aku da giler nak buat fotobook.
Dah redeem ada satu, akan redeem ada satu, dan beli satu lagi ni.
Tp utk keselamatan dan mengelakkan kekecewaan,
ketiga2 ni dari sykt berlainan.
Harus terai satu persatu.
Mana bes, nati leh jadi regular customer trus.
Igt yg ni trus nak redeem utk Cuti Cuti Cinta ni nati.
Yg lama tu nak buh gambar raya tu bertema maroon tu ari. Mak dah bising sbb tak cuci gambar. Yelah, takkan nak beli utk mak aku Ipad utk save gegambar tu dan tgk je *motip nak save dalam Ipad?? Haha*

Why photobook?
Sedari time aku kawen dulu - 2008 - which masa tu photobook baru nak berkembang, aku da mmg sker. Perkhidmatan amik gmbr ngan photobook masa kawen retu sememangnya lebih dari rega pakej pelamin ngan baju aku. Haha. Dulik la. Asal aku dapat photobook. Walo 'terkena' ngan PG kat belah aku tu (8  bln album tak sesiap lagi), tp aku tetap tak serik. Maklum la masa tu mana ramai PG yg bleh wat photobook, nak2 plak area luar KL. Mujur dapat refund. Dan aku anta la gambar2 tu ke tpt lain utk wat photobook. Gembira amat. Citer gembira ada di sini. Ce tekan - http://pnstoberi.blogspot.com/2009/08/akhirnya.html Awwwww..

Selebihnya sbb aku sker amik gmbr (dari kamera sendiri, kamera org lain, aku segannn..awww..mengadas. Sila sepak laju2), tetapi asik tak ber cuci. Maleh tul nak singgah Ampang Park tu gi develop. Macam terpikir nak beli printer Pixma yg Yuna jadi duta tu pun ye gak. Tp lagi leceh. Printer, ink, paper. Isk. Baik la gi anto kedai gambar, sok leh kutip dah. Tp tak terpegi. Padahal lalu lalang je Ampang Park tu. Last aku anto cuci masa kawen tu la. Ngan gmbr2 honeymoon. Lps tu nan hado.

Lagi sbb kita leh reka sendiri design. Nak tulis tulis ke hapa. Isk. Mmg aku minat tu. Hihi.

My dear pun tak kata apa, sokay lah. Dia lak yg cadang, nati umah baru beli lemari kaca, letakkan fotobook ni dlm tu dengan terbuka. Kira camni la. 

kredit : uprint

Cewah. Gud idea by the way, dear. Haha.

So, sesapa lagi mau menambah koleksi fotobook, meh join me. Trus ke link groupon ini - fotobook.
Jangan lewat..nati menyesal. Awwww.....

*eh. mcm penah tulis je kata takmo beli deal dah. Hurm. Masa tu mmg la apa pun tak boleh. Tp da tgk ni, seme jadi boleh. Awwww.....Tweheheew....

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign