Pages

30 October 2011

Selamat Mendarat

Next station - Tsim Sha Tsui.
Cewah!! Hahaha.

Rindu kat kawan2 seme.
Rindu nak tulis blog.
Mekasih pada yg sudi singgah sini sepanjang 4 ari retu.
Ada juga yg tinggalkan komen.
Maceh kerana sudi siramkan pokok2 stoberi kat sini yer. Hihiks.
Seme tu auto publish (start dari entry mi goreng mamak hingga rambut mak elysa).
Tu seme dari draft. Lama da terperuk. Maka aku buat je auto publish. Tk sempat aku nak mengarang2 dah time nak pegi tu.

Hoyeh. Selamat mendarat jam 6.17pm - 29 Oktober 2011
Alhamdulillah, perjalanan kami, percutian selama 4 ari 3 mlm berjalan lancar (ada la sesket yg tak berapa smoothly, tp bleh dikatakan up to 80% berjaya).
Tanpa tourist guide  mahupun travel agent, aku mencabar diri sendiri utk berkelana di bumi orang.
Eh. Bunyi cam poyo sgt dgn word berkelana.

Ya, kami suami isteri melancong as backpackers.
Pengalaman yg cukup seronok.
Lagipun Hong Kong adalah  bandaraya yg mempunyai jaringan public transport yang cukup efficient and convenient. Mmg tak berapa risau sangat.

Barang pun tak abis un-pack lagi.
Penat pun tak abis lagi.
Gambar lagi beratus2 keping nak di select, di delete, di transfer dalam external HD, nak di upload, nak di download. Giler byk. Dan mmg takes time la nak buat selection tu. Kalo rajin aku akan up gambo kat FB lain, kat blog lain. Takde la muntah kedarah org tgk gambo aku byk2. 

Oke. 
Ketemu lagi kita di entry akan datang!

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign