Pages

12 October 2011

Dynamic View Punya Pasal

Ah. Ini bkn WW - tanpa kata - kurang kata nyer entry.
Lantak kan walo da masuk 2 WW tp tetiba ni da tak WW.

Jgn ditanya kenapa tetiba lain mcm blog ni.
Sbb tadi tetiba aku ter gatai tgn try Dynamic View tu.

Huwaaa..... tanak try dah.. taknak..taknak...
Takut aku nengoknya blog tetiba jadi camtu.
Padan la muka aku kan.
Lps tu ilang seme layout biasa tu.

Terpaksa amik yg simple2 ni dulu.
Tp eh. Cam kemas la plak bila tukar simple ni.
Mujur stoberi tu masih ada situ.
Gayat aku tau sbb aku takde plan nak ubah apa2 template lagi.

Err.. oke tak templete yg aku ter tukar ni??
ke napak sama je cam biasa??

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign