Pages

11 November 2010

~Pasal TARA~

TARA apa? Tarakucha cha cha.. atau tara hal punyerr.. huhuuu.
Seronok gak tgk The Amazing Race Asia ne. Aku pun terlewat gak baru nak follow. Ada la bln lps kut. Suka tgk sbb kadang biarpun kita di belakang, tp kalo ada luck,pasti kita akan boleh berjaya jugak. So, mcm bagi motivate la kat diri aku. Kira mcm walo kita ketinggalan, tak semestinya kita ketinggalan terus.
Mcm tadi la, team dari Indonesia tu, Usin n Natasha, suppose last week da ter kuar. Tp naseb menyebelahi dia sbb yg episod last week takde elimination. So, this week dia still maintain sbb rezeki derang dpt memintas team dr India.
So, pas ni ada 5 team saja. Lps ni derang da dtg Asean rasanya. Mungkin Indon or Malaysia la. Dgr citer nak buat kat opis aku gak Sabtu ni. Tatau la pulak kan. Huhu. Kalo takde menda leh gak nyibuk2 kan. Teheheheh. Tp tak dapek la. Kan nak gi cuti2 wiken nih. Yeah Yeah.. (tetiba terlupa perihal PSP..tehehehhe). Dulu pun ada derang dtg. Menconteng canting batik kat sini.
Ok, ni team yg tinggal,
Malaysia
Filipina
Filipina
Indonesia
Singapore
 Dan si tukang host yg comel..tehehhehe


Ok, tak sabau nak tgk yg next week. Owh. Ada di kg masa tu. Tatau dpt tgk ke tak. Tkpe..tak dpt tgk yg awal kita tgk yg kul 12 nyer.. hoho

Sumber gambar : TARA

9 juta komen

Salam Kenal.

Tak dapat tengoklah....


TV rusak ..huhuhu...

sya pon suke tgok TARA ni..tp lg suke TBLA!!hehehe...jom sme2 tgok~

hehehe...go ethan go khairi...

dannnnn go allan wu...hang memang cumel...:P

derang start aritu kat Malaysia.. so klu this week derang datang balik Malaysia.. means dah final la tuh.. tp kt tv lambatler tayangnyer..

a.z.r.i.n.a :
salam kenal gak..thanks sudi singgah kebun pnstoberi ne

tkpe la, nati tibi da tak rusak leh tgk semula eh.

Farah :
Selalu je lupa nak tgk TBLA tu.(eh..eja TBLA tu mcm jadi 'tak ble bla' plak..tehehehe)

Cik Mot :
harap2 derang dpt la ke final kan

Yan :
lambat tak lambat la gak kut. Lebih kuang 3 mggu lagi je nak ke final.
Final kat Mesia eh?? owhh... hamba tak ketahuan la Yan...hohohohoooho

salam ..

x tngok tb smlm. huhu. tp, indian leh terkeluar ek ?ingat indon tu sbb diorg kena penalti 4hrs kan ?

hahahaha lawak ler uols nie..ingatkan TARA tu brand baru mihahahha

ntah nape tak minat team malaysia

Pn. Zana :
mulanya mmg igt team Indon yg kuar. Tp rezeki derang dpt gak kejar. Team indian tu sesat barat sbb tu lewat smpai.

Heze :
Ala uols ni..skang ni suma singkatan je..laju sket nak tulis. teheheh

Mama Aizara :
Tkpe..buleh gak minat team lain..tak semestinya team negara kita, kita harus minat :))

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign