Pages

25 November 2010

~Pasal Kan Dah Kata~

Jap jap..gimme only 5 mins only.
Kena attend ceramah lak ni. Ceramah OSHA.
Pegi je org da suh pegi. Masuk dlm kursus ni walo aku mmg da attend lebey dari 7 ari pun.

Just nak tepek ni je.

Huhu.. bkn utk menunjuk okeh. Sbb aku nyer BE, walo ada dan maintain situ esp Alliance Bank tu tp idak la byk beno. Tgk je la UV aku tempek smlm. Mmg tahap2 seratus camtu je. Lebih-jarang, kurang-selalu. Haha.

Saja la sbb kan smlm aku da up kan entry goreng pisang panas tu. Then aku kata mebi dari situ aku leh earn BE. Dan tup mlm tadi masa aku bkk jap blog mmg napak la ada iklan Nokia baru. Aku rasa mcm BE nieh. So, pagi ni check. Mmg iyooo.. teheheheheh..
Yg bawah skali tu. Mmg iklan baru sbb CE baru 14sen. Teheheheh.

Kan aku da kata...mekasih la kpd owner blog yang meng link entry Rapunzel aku tu. Aku pasti mmg sbb tu sbb traffic naik on dat day secara tetiba dan hari ni aku dpt BE. Maceh! maceh! maceh!

Sebagaimana ustaz yg bagi ceramah syukur tu ari tu kata, walo kita ditimpa masalah, walo kita dapat berita tak best, selalu lah ucapkan Alhamdulillah kerana pasti ada hikmah di sebaliknya.

*ayat seterusnya ini telah saya edit kerana menimbulkan rasa sensitif pula. Maaf yer adik lekat lekit.. akak mmg takde niat langsung nak menganyam ketupat a.k.a mengumpat.. sori sesangattt....


Again, terima kasih.

13 juta komen

tahniah sis. mesti earning masyuk kan :) teruskan berblogging dan berkongsi maklumat menarik yaa:)

tahniah2..rezeki pn. mencurah2

salam kenal..

amy singgah sini baca entry sambil follow , jemput ke sinar raudah ye n happy blogging...

amboi akak stoberi.. pepagi la dah menganyam ketupat.. Yelah.. akak stoberi. Tak grow up bak kata mereka.. tu dok kementot jer..

Miza :
Byk tak byk la Miza. Tp ada la kata org tu. Hihi.
Ye lah. Miza..mmg truskan ber blogging ni dan mekasih gak sudi baca blog akak yg merapu merepek serta meraban neh.

Cikmot :
He he he. mmg beh beh.

joijoi80 :
Alhamdulillah... tp tak la mencurah sgt. Dpt la sekupang dua.

Amy Syaquena :
Salam kenal juga utk Amy. Dan thanks sudi follow. Nati akak tgk blog sana eh.. :))

Lekat Lekit :
Err...anggap akak anyam ketupat a.k.a mengumpat ker?? sorry lah sbb anggap camtu. Akak edit skang ayat bawah tu.
Sorry eh..tak niat langsung nak mengumpat kata abby ni kecik ke apa.. sorii bebyk tau..

Naz :
Byk ker?? da merudum tu... saya ni bukan la blogger femes amos, tp bila org da 'promote' kan secara pree, harus la dpt tempiasnya. hik hik

Owh..just nak ucap thanks pada follower baru blog ini :)
220 : m!da Buchux
221 : Zai Zainal
222 : iza izan
223 : Amy Syaquen
224 : Feyda

kakak setoberi ku.. alah tak amik hati pun. Saja je bergurau tu.. Tak yah edit2 entri tu.. kita ok je kak. Lagpun kita dh biasa jmpa kwn2 alam maya ni.. Cuma skang dah kawen tak bleh bebas cam dulu dah. Apapun akak la 1st blogger yg kita jumpa.. Suka sangat. Nasib baik akak tegur kalau tak memang la x kenal sapa2.

mlm ni ade function kekt kraf? nk ole2.. hehehehee tp mlm ni x bertugas...
sekian

Cikbedah :
Yesza..but then akak tak standby. Malam jumaat ni..baik duk umah.. tehehhehe... :P

tahniah dapat be baru..keep blogging!!

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign