Pages

5 November 2010

~Pasal Terharu Kejap~

Tetiba rasa tergaru terharu dgn Nuff. Tehehee..
Mesti ada motip ni kalo tetiba nak terharu bagai kan. Sure la ada motip.
Motipnya mokcik dpt sebijik lagi BE.
Harus tak terharu ko..mokcik nyer UV kan dah tak selebat dulu. Asik down down down je.
Kadang langsung kelaut ko. Bukan sng mokcik nak kasik dia maintain je kan.
So, mokcik amik pendekatan, ado..ado lah nak oii..takdo..camno mokcik nak membuek nyo nak... bukan buleh di pakso pakso si eklan tu datang men jonguk blog picisan mokcik neh.
Jadi ms tgh dok sebuk blogwalking, komen sana komen sini, napak sesuatu yg 'lain' dari biasa kat ruangan iklan atas ni. Cam bes je..trus la masuk web Nuff. Igt kut campaign je. Tp bila tgk..eiii.. tehehehehe..
Bes..bes..ada lagi BE. Retu maintain 5 (yg ntah bila nak jd ME..tp lantak kan dia situ..duduk la berapa lama ko nak..mokcik tak kesah). Ni da onam balik. 

Ok, mmg la mcm mokcik ni jakun. Org lain berjaman da cash out cash in duit NN, siap cek ke3, keempat malah siap buleh beli umah banglo tepi pantai hasil duit Nuff (ni aku tipu rasanya..tehehehe). 
Tp mokcik terharu la sbb igt takde dah iklan nak singgah. Rupanya mokcik masih diberikan peluang. Alhamdulillah. Rezeki namanya tu yer anak-anak. 

Ini iklan bes ni. Dove Chocolate. Aku pun eager jugak nak tau. Ingat kan Dove keluarkan shampoo perisa coklat. Mana tau kut buleh buat rambut rasa tempting je kan. Tehehe..rupanya cekelat wes..cekelat. Yang boleh dimakan makan, di telan telan. Kalo korang nak tau..klik je kalo iklan tu kuar. Eh. Eh..tu fraud click ke.. tak la kan..kut korang nak tau..tanak klik pun korang leh masuk web dia. Taip je Dove Chocolate Dot Com. Tp kalo malas taip, klik je iklan. Eh. Eh. Teheheheeh...

Ok lah. BE, ME mmg masyuk..tp entah bila la nak merasa cek tu. Wahhhh...tingin gak tu. Ala...sekali sekala..bagi la mokcik can pulak... awwww...

9 juta komen

besnye dapat BE kan. Anita ni sampai ke tahun bile pun mustahil lah nak dapat.haha.

tahniah!! ppsstt camne weols masih tak dapat BE nie?? hadoooii

kita pon teringin gak nk cash out..hihi

hohoh BE saya baru ada seketol

Anita :
Mmg la rasa bes tp amountnya idak la haibat nau..tp jadi la kan.. buat beli nasi lemak buat bekpas pepagi tu. Tehehehe

Heze :
Truskan menulis..pasti akan tiba jua masanya nati.
Psstt..uols gugel la tips2 dari otai2 nuffnang tu..sure leh dapat lah..

Ekin :
Kita sesama menanti yer :))

Nana :
Tkpe..teruskan menulis..usaha tangga kejayaan..eceh!!!

hehehe... aku pun baru merasa ada be... cash out... lambat lagi ;p

pn stoberi,

kalau dah cash out Ai nk stoberi tau

*sengih*

saya_arief :
Buleh je nak BE, tp kena mintak kat incik nuff la..kalo nak stoberi, ha..tu leh mintak kat kebun stoberi neh. Tehehehe.

Maria :
Tkpe..sabar itu tangga kejayaan :))

AiTotYati :
ok..no poblem...

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign