Pages

15 November 2010

~Tahniah Shah...!!~

Aku mengenali beliau di porem mesra dot net.
Mula igtkan beliau adalah lelaki sbb nick nya Shahbaik.
Rupanya beliau adalah perempuan.
Selalu berbincang kat ruangan perkahwinan. Lagi pun beliau kawen lebey kuang 1 mth after mine.
So, dari alam porem terus menginjak ke alam gchat seterusnya ke alam FB.
Kalo bebosan mmg aku beliau ni lah teman gchat aku.
Salu bertukar2 citer. Pasal cena nak peknen, kenapa tak peknen.
Tp rezeki beliau.. beliau terlebih dahulu menjadi ibu.
Ingat lagi yg masa thn lps dia tetiba msg gitau dia kena operate appendiks. Terkezut gak. Tetiba je. Tp mmg sesuatu yg terjadi itu ada hikmahnya. Tak lama lps operation tu beliau peknen!
Aku penah sekali je jumpa beliau ni. Tp tu pun tak lama. Just drop  by dpn opis dia je nak antar madu manuka which aku share beli ngan dia. Masa tu promosi, beli 2 lagi murah. So, tanya ke dia..dia nak share. Itu la pertama tamanya aku jumpa. Pemalu giler oih beliau itu.
Dan smlm lahirlah permata yg dinanti-nantinya. Genap sebulan sebelum befday aku. Harus aku ingat ni. Yang kelakanya dia kata patut baby tu lahir 13hb, tp dia tak pandai push trus baby tu kuar 14hb, 12.04am. Tehehehe. 
Yang besnya adalah beberapa minggu sebelum dia disahkan peknen aku mimpi dia bersalin anak lelaki. Rupa rupanya jadi kenyataan. Alhamdulillah..

Utk beliau, sahabat alam maya ku, tahniah.. percaya lah, setiap yg berlaku ada hikmahnya. Da jadi mama ni kena 'tabah' sket tau. Jgn lari lari.. tehehehehhe. Doakan tak lama lagi rezeki aku pulak :))

Comey kan permata hati pertamanya ni. Ahmad Shamill. 

6 juta komen

wah shahbaik dah bersalin eik..?kalu kak reen sms dia..ucap tahniah kt dia eik....dulu ms kt porem pn za bajet dia laki..tp lama2 tp dpt tau dia ppuan..sbb kawan za dejayu2204 kenal dia..tp za xpnh jumpa dia pn lg...hehhe..comei bb nie..pasni turn cikin lak bersalin...mg2 pasni..akak dpt aura dorg lak..fuhh...amin...

tahniah buat kawan Kak reen tu!

CM :
yesza..cumil kan..nak la gak 1.. tehehehe

Lynn :
Kann?? nak la gak 1.. teheheheh (eh..mcm ulang suara je ni)

Okid :
Ha..nati akak smpaikan. cikin pun nak bersalin dah yer. huhu

Anita :
ye la yunk. Tahniah utk beliau

TQ ida...ku slalu doakan moga ko & suami dipermudahkan rezeki nan 1 ini...=)

TQ juga pd kwn2 yg wish...=)

sowi lmbt komen, bz sket...uhuk3

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign