Pages

23 November 2010

~Pasal Header n Watermark~

Ok. Dah balik outstation. Tehehehe.
Balik je on gmail. Tinguk tinguk ada emel dari seseorang. Header and Watermark for akak tajuk dia.
Aku mcm, eh...bila time lak aku suh org buat header ni kan.
Skali aku bkk dari Suhaida Supalio lah.
Wiii... comel nyer dia buat kan. Teheheh.

Tp tetiba timbul keraguan. Ehh...kut dia ni tersilap ke apa ke kan.
So, tnya la..ni kasik akak bebetul ke nak promo ke apa kan.
Dia jawab kata ha..mmg bagi kat akak.
Ehhh... harus lah ahkak sker.
Tergaru dan terharu dibuatnya wes..
Walo aku jarang2 drop komen kat entry dia, tp sudi gak dia buatkan design utk aku. Ow... maceh Sue. Macehh.. Jasamu ku kenang.

Rajin dia. Carik2 gmbr aku then dibuatnya header.
Dia ni mmg rajin amek amek gmbr.
Gmbr dia suma cantik cantik.
Nak tgk leh gi blog adik yg nak naek pelamin tak lama lagi nih (tp rasanya ramai yg da follow dia kan).
Jgn memain. Blog beliau pernah di promo di majalah Remaja lagik. Hehe.
Sila klik klik blog beliau ini - Asam. Garam. Gula

So, ini lah header yg adik Sue ni buatkan utk aku.

Dan ini watermark.



Yes.. i'll guna watermark tu a.s.a.p
Yg header..nati bila nak tukar suma leh tukar gak. Tp eh..ado gmbr incik asben eh. Owhh..tak bley tak bley.. dia tak payah glamer. Bia je pnstoberi yg glamerk. Hakkk.... muntohhh.....

Kalo nak suh Sue buat sila tnya beliau eh?? Err... Sue, akak ter promote lak.. cena?????

11 juta komen

ala2...akak ni comei tau..ala su ni saje2 je..tenkiu sudi wat entri ni..

comelnye...nk gak watermark tuh..hehe...

wah bestnyer...x der saper ker nak buat watermark n header utk lynn...

Bestnya ada org sudi bg watermark...

cantekkk watermark deier...

kekekeke.. tak cantik!!! << ayat jeles.. lebih cantik kalau dia buat untuk blog melekat lekit. Camna dia nak buat gambar yang melekit2 tu.. meh cabar dia << sebenarnya taktik nak orang buat jugak untuk kita.

ida dia buatkan free ke? cantik r...
tahniah dah ada watermark..

wah gambo strawberry tak tinggal kan huhu

akak stoberi cmna nak add FB akak private.. alahai. add kita yer abbyfunny@yahoo.com

wahh..bestnya...
haruslah upload gmbr byk lepas ni..guna watermark baru..hihi

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign