Pages

22 November 2010

~Pasal Masuk Opis Dapat Parcel~

Pheww....cuti pjg mmg memenatkan. Keja yg tinggalkan retu pun da susah nak recall balik. Kena tgk diari apa yg kena dan patut buat. 

So, da tenang sket nak buat entry lah. Kalo takde entry pada pagi hari mcm ada rasa kekosongan.. eceh..
Pagi ni masuk opis tgk ada parcel.

Owhh... ai da tau dari sapa.

 Dapat ini 

Dan ini.

Wahh....mcm menang contest je ni. Organizer mana la baek hati bagi tupparware ni. Teheheheh.

Yelah tu..contest sesgt la kan.. aku ni mana ler selalu join contest. Kadang org tag pun smpai aku lupa. Sori yer pada mengetag aku utk contest or GA nih. Nak buat..kadang tu smpai terlepas da due date dia. Uhuks.. 

Dpt dari beliau ni lah.

Kan aku bising bising tempohari pasal redeem ni. Skang da redeem lah. Dpt la 2 ketoi tu. Tu pun aku tmbh duit la sket. Sbb point tak cukup lagi tp gatal nak redeem gak. Ate kalo nak dpt pree kena ada 14,900BP. Tak dapek la yer..point aku baru thp ribu je. Blum ribu riban camtu. Gipun jarang eh guna cc nih unless sudah terdesak giler nak beli barang tp duit tak cukup. Ngeeeeeee.

Apa pun sonang bai tu je nak redeem, click click kat web dia nyer. Then tggu dia courier. Courier tu adalah percuma. Pas ni nak redeem lagi lah. Ngeh ngeh ngeh.

9 juta komen

pn stoberi,

Ai redeem goverment tax yang rm50 hengget tu.

nk redeem tu melayang 10 000 mata.

janji tak kuar duit.

hihiihhi. kedekut kan Ai?

AiTotYati :
Bkn kedekut..tp berjimattt... teheheh... nati duit tu leh masuk tabung pelancongan.. tul tak??
ngehehehehhe

nak cek la sarip nye cc.ade mata x...
hahahahahaha mau redeem la...
ahahahahahahah

ppssssttt : jom g wat pap smear..

bagus... bagus... kite pun suke gak barang tupperware ;p

CBL :
sila gi cek incik sarip nyer bil statement. Haros ada mata tu.. redeem lekaih.

Pap smear?? errrr...

Maria :
Mari kita kumpul barang tupperware :))

barangan yang sangat berguna :)

Wan Nurul :
Dapat hasil berbelanja.. teheheh.. tp kena gak kuar duit tmbh tu

Mak Su :
Kan..bes bes.. heheheh

Kina :
Idaknya dpt hadiah..beli neh.. beli....

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign