Pages

16 November 2010

~Pasal Rapunzel~

Masih ingat ttg entry rambut rontok ku? Entry merepek meraban thp entah hapa2 tu. Kalo tk sempat baca leh klik sini. Rapunzel
So, hasilnya dpt la jemputan dari Nuffnang berikutan entry tersebut. Tehehehe.

Dear Nuffnanger,

You're cordially invited to the Nuffnang Premiere Screening of Rapunzel: A Tangled Tale happening on;


Date : 24 November 2010 (Wednesday)

Time : 9.00 pm
Venue : Cathay Cineplex, e@Curve

Harus la laju2 confirm. Napak je emel tu trus zasss...kata confirm nak pegi. Tehehehe. Lagipun dia boleh bawak kawan. Eh, buleh ke? Buleh la.. ce tgk ini, Nuffnang kata :

The 40 most creative blog posts will win a pair of invites to watch Rapunzel : A Tangled Tale 3D on 24 November! On top of that, we have a few prizes for those who outdo themselves in their blog post this time. Wanna know what’s up for grabs?

Dah la ada adiah bes. Mana la tau. PSP rezeki anak buah aku, mungkin ini pula rezeki ku.

Ngeh he he. Dee, nati teman ai okeh. Ai da mintak kebenaran my asben. Dia oke je. Nati  blk dia amik ai kat umah u je. 24hb tu ari keja, tp apa salahnya kita bergumbira seketika. Haha. Mmg jadi bulan liburan tul bulan November ni.

Hoho. Org sebok wish Slamat Ari Raya Aidiladha, aku sebok plak buat entry ni. Tehehehe.. Err..ada sesapa lagi yg pegi tak? Boleh kita beramas mesra disana. Aimi...pegi tak??? nati leh kita berjumpa-jumpaan.. awww...

10 juta komen

saya pun dpt invite tp.. bleh ke bawak kawan?? kalau xde hubby.. alahai cam malu2 jer. nk gak kepit ngan hubby

pastu nk tanya kalau bawak kawan tiket kena beli ker memang bleh join sekaki

tiket pree la yunk. tehehee.. ok, ayuh kita jumpa jumpaan di sana nati. tegur2 la kak reen yg gumuk ni yer. tehehhehehe :))

bermakna bleh bawak couple la ekk.. harus la beli rambut oaksu nak nyamar sbg Rapunzel..

waaaa..bestnye akak!! sy xyakin lgsg nk wt entry tu..tp if buat mungkin ade peluang cam akak kn?hehe..xpela ur rezeki

anyway...name saye aimi gk.jom la kte pegi! ;)

hehe.just kidding.slmt ari raya kak!tahniah!!

cari ketupat kt sini...

selamat hari raya!!!

Erin :
Masuk je lenkali. Menang tak menang itu blkg kira sbb biasanya walo tak menang, contest NN ni dia ada peluang kedua bila dia ajak kita pi event dia. Setiap contest yg akak masuk mmg suma ada jemputan ke event dia.

AitotYati :
ketupat nan hado la AitotYati.. stoberi ado...tehehehhehe

Aimi? aimi mane? Saye ke Aimi? Kalau saya Aimi nye, mestilah saye pergi. *wink* Mari jumpa di sana. hehe. Tapi I ni pemalu lah. Tetibe nanti takde hidung. :P

tuan rumah, saya pon dapat ticket... jumpe kat sana la yer :)

RR :
alamak...si winner dtg melawat sini lah. hihikk...
mekasih la sudi berkunjung ke sini. Ha..Insyallah..nati kita jumpa jumpaan di sana ya.. sng nak kenal RR ni sbb sure kena amik adiah kan..
Anyway, congratulation eh.. :))

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign