Pages

28 November 2010

~Pasal Adoi Adoi Sakit Kepala~

Adoii...esuk keja..
Adoii..kepala da mula sakit.
Motip nak ber adoi adoi sebaik saja mukadimah ni?
Motipnya adalah nak kata tak larat nak keja sok.
Adakah kerana aku bermain ujan kat tepi pantai pagi tadi?
Mungkin kerana tak terlalu bermain ujan, kena serpihan hujan je..jadinya udah pening..
Ni cena nih?? Kalo tak keja mao bising bebudak tu.
Umm..just wait n see je la pagi esuk cemana.

Ok, nati la kasik update citer di Melaka yer.
Bes mmg bes. Tk perlu nak byr memahal pun dpt sea view. Hadap la ko smpai muntoh.
Thanks to sohabatku di LKIM yg sdg berpantang itu krn meng suggestkan resort ini.
Cuma satu je yg buat potong stim. Tkpe..nati kita cerita okeh.

2 juta komen

akak memang potong stim la wat suspen.. kekekekekeke

Musim pening kepala... hehe..

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign