Pages

5 November 2010

~Pasal Terharu Bersama~

Salu tau jadi cemni. Retu kat dashboard aku. Ni kat dashboard Innit lak.
Ekceli lama da tak tempek entry lat Innit. Reni saja gatai nak tempek plak.
Tp again..terjadi kat aku sendiri lak. Kebetulan tajuk entry lebih kuang sama.
Menggunakan word 'terharu'.
Maka betullah kata2 dari cikbedahlaser yg asben dia gitau, pasal belon yg membawa idea/pemikiran manusia. Ada org yg amik, ada yg lepaskan. Ngeh ngeh ngeh.
Oh ya.. sesapa nak cuba utk dapatkan BE sila lah tepek entry2 yang terbaek dari ladang korang tu kat Innit ni. Agak membantu juga. Aku dulu salu gak tempek situ esp ari minggu sbb ari minggu visitor amat la kureng kan..kut masuk sini memana org yg boring tu leh la ter masuk blog kita ni. teheheheheh.

4 juta komen

nanti2 ada lah org dtg baca...time2 cuti pnjg ni..rmi g jejln...
kita tag pn stoberi join GA
http://ekinashikin.blogspot.com/2010/11/give-away-celoteh-ckynwan.html

selalu innit nie sbb trafik dtg bayk dari innit .. hehe

kak ida .. zqah tag akak kat sini

http://mimpisibunga.blogspot.com/2010/11/giveaway-domain-from-melromeocom.html

Ekin :
Oraitss...

Zqah :
tehehe..kekda kenai zqah pun kat innit kan..

Eh..sama lak misi nyer cam Ekin kat atas ni..ni pun kira cam idea belon yang berterbangan nih. ngehhehhe..

Ok, nati kekda amik tag GA tu..

tak pernah lagi ping entry kt innit tu..nak try jugokla..agagaga..tp kena tunggu angen rajen + ingat..

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign