Pages

22 February 2012

Perihal Nana Dan InTrend

Haha. Skali trus jadi perihal Nana.
Ni aku la ni. Tah pehapa la tah.
Smlm ptg la nih. Dah abis opis. So, bkk jap FB. Tgh duk berbalas2 komen tu dpt call. Aku tgk caller tu as "Nana Blogger".

Caller : Kekda, InTrend tu gambar dpn sapa?
Aku : Eh, nak wat pe InTrend?
Caller : Nak tgk gmbr la.
Aku : Eh, bukan ada gambar akak dlm tu. Gmbr kawan akak la.
Caller : Eh, ni Kekda kan. Nak tgk gmbr yg akak kata dlm tu la.
Aku : *Baru cam tersedar dari lamunan. Hahah. *
Aku : Ni Nana kan.... ooo.... sori sori..akak igt member akak tadi.
Kah kah kah. Berdekah2 aku ketawa. Hamik ko.

Mengong ptg2 kala plak nyer.
Si Nana tu adalah Nana Ibu Damia. Bleh aku tune otak aku yg caller tu as Nana Aris, which is kawan blogger gak. Tp tu aku tulis Nana-TTC (skang not TTC anymore. Wink.Wink. Hihiks). Lps tu aku pikir, eh apsal plak si Nana ni nak tgk InTrend. Bkn ada gmbr sapa pun yg dia kenal. Tu yg aku duk cakap bkn gmbr aku, tp gmbr kawan aku. Aku cam pelik la kenapa si Nana ni eager nak jugak tgk gmbr dlm tu. *hahahaha. aku tgh taip ni pun nak gelak*
Mmg la si Nana Ibu Damia refer ke aku pasal majalah tu sbb aku yg duk alert kat dia kat FB. Jadi, harus la dia call je aku tnya cover sapa. Sng dia nak carik kan. Yg aku lak bleh blur bengong camtu plak.

Yg si Nana pun kata dia cam pelik aku ckp camtu. Siap dia lak gelabah, btul  ke tak yg dia call ke aku. Hahahaa... mengong aku neh.

Dah betul camtu baru la aku berpijak dlm alam nyata. Kabo ke dia cover InTrend tu Najwa. Dia kata takde lagi kat kedai dia carik. Tp dia dpt gak beli akhirnya.

Adoi...akibat nama Nana ni aku jadi mengong jap. Kat FB 3 org kawan yg nama Nana. Tu pun skang Nana da tukar jadi Ibu Damia. Kalo tak bila aku taip Na.... zup zup dia naik 3 nama tu - Nana Aris, Nana Aflianaz, ngan Fauzana. Haha. Adoyai..

Ni mesti sbb kena main pingpong utk sukan opis ni. Lalu trus jadi onggiler. Hahahaha.

Semuanya gara-gara page inilah. Hahhaha
Nana Afliana, nati akak bawak majalah ni amik otograp yeaaaa.... HUhuhuuuuu...

Eh. Cop Micah Mekchu pun ada gak featured kali ni dlm InTrend. Napaknya kali kedua blog Churaliya tu featured dlm InTrend. Glamer uolsss... Hikhik
Ala....sengetttt...naper???? Huhu.


*Suppose nk wat Wordless Wed, tp jap2 lagi lah. Tk kesah la kan walo pepagi dah jadi Bebelmore Wednesday. Agagagagagag (T________T)
*Jap gi ada Wacana kat INTAN, Bukit Kiara, penceramah adalah Dr Muhaya. Bes. Bes. So, kalo tetiba ada entry tu kira autopublish le yer.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign