Pages

26 February 2012

Perihal Balik Kursus

Selamat sudah berkursus.
Team building tp ditransformasikan menjadi
Program Kecemerlangan Diri dan Organisasi.

Bes...!
Mmg la bes.
Tp seluruh badan da sakit2.
Biasa la... badan da berumur. Eceh!
Bukan tu saja pakej dgn lebam segala. Huhu.

So, skang kena qada blogwalking.
Dan himpunkan segala citer.

Walo 3 ari tak menulis, tp rasa citer berjela ni.
Bkn je citer program tu.
Tp citer suprise beday my dear lagi.
Tkpe.

Oh. Nak umum result Giveaway Souvenir Langkawi lagi yer.
Oke. Tkpe, takde poblem tu.

So, utk kali ni kita persembahan kan dulu teaser yer.
Yer, kerana mendalah tu lengan mendapat lebam.
7 jenis cabaran high-rope kena buat. Yg atas ni salah satu.
Tak gayat (jika dibandingkan dgn canopy walk kat Poring yg mmg rasa nak patah balik tu), tp mmg mencabar la dgn jarak kaki yg 'kemetot' ni kan. Haha.

Oke, then... nati sambung lagi cerita cerita yaw.

*Thanks to management krn beri memilih saya utk join course ne. Byk yg dipelajari*

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign