Pages

1 February 2012

Selamat Datang Februari

kredit : here

1 Februari 2012.
Selamat Hari Wilayah utk warga Wilayah Persekutuan - KL, Labuan n Putrajaya.
Apa yg bes hari Wilayah ni?
Cuti la. Haha.

Eh. tahun ni Februari nya ada 29 hari ya. Maknanya tahun ini tahun melompat lah. Kalo bersalin 29hb tu bes. Nati anak sambut befday 4 tahun skali. Hiks.

Oh, tamat dah bulan pertama 2012.
Semak semula checklist *ke takde checklist langsung?
Apa yg kita dapat capai utk bulan pertama ini?
Utk aku, rasa cam 30 hari ni dah berlalu begitu saja.
Tapi eh... ada, ada.. da gi cuti cuti Langkawi.
Hahaha. Giler ini olang.... asik igt cuti sajaaa.

Tp utk keja plak, setakat ni unit kiterang da plan la SKT utk tahun 2012.
Harap2, tahun ni lebih tersusun atur lah.

Mulanya reni nak buat entry WW. Try publish dari cik S2 aku. Failed plak. Nyampah ah bloggeroid tu. Kejap oke, kejap tak. Ke line yg poblem. Ah, lantak kan.

Lps tu suppose reni pun nak jmpa ngan geng2 TTC kat KLCC *eh, it's rhyme. Haha. 
Ada la 2,3 kerat mana yg cuti reni. Tp tak jadi. Memasing ada hal. Maka, cancel. Jauh pun KL kan sbb ada yg dari area Selangor seme. Takkan nak dtg KL semata mata nak lunch. Huhu. 

So, skang, ini lah yg terjadi.
Tp tetiba terpikir  nak makan ikan bako plak.
Adeh. Adeh. Adedeehhh... ada ada an saja ko ini kan pnstoberi.
Tu trus tgk blog dak Nana. Beliau sker gi makan2 ikan bako ni.
Aku skali pun tak penah lepas. Baik Bellamy ke, Tanglin ke mahupun Keramat.
Sbb kalo ari keja mmg tak la kan nak ke sana. Mana nak sempat. Lagi kan peluh2 lagi masuk opis. Huhu. Kalo ari Sabtu, tah eh... cam jarang je nak lunch ikan bakar. 
Tp reni tetiba cam nak pegi. Tp kang pepegi tetiba kedai tak bukak. Acena. Hahah.

Oke la. Membebel je keja nya.
Oke lah. Selamat bekerja pada semua yg bukan pekerja di Wilayah.
Ai  nak sambung online smbil nak bersiap makan ikan bako.
Wahahahahhahaha.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign