Pages

4 February 2012

Yang Ke Seratus Ribu

Hahai. Masih tak abis bercerita perihal seratus ribu dia tu.
Org da berjuta pun tak kecoh camni kan.
Haha.

Oke lah. Sebenarnya ada yg meng emel.
Luckily, org nya mmg aku kenali. Mmg aku penah jumpa pun.
Suka sgt.

Tapi dia takde blog.
Dan dia jauh nun di Labuan sanun.

Dgn nama pena di alam maya Carmello, dia la berjaya meng screen capture kan pageviews 100,000.

Tahniah Elina.
Nati kita berurusan di emel ya utk urusan adiah.
Retu dulu adiah tak smpai.
Mungkin akak bagi bila Elina balik KL.
Otherwise akak ke Labuan.
Eh....??

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign