Pages

22 February 2012

Forum to Team Building

Suppose aku keluarkan entry pasal Public Forum ni. Tp aku da delete.


Lps dpt memo yg ni.

Sobssss.....

Balik je ceramah Wacana kat INTAN tu, atas meja da dpt memo gi Team Building plak.

Aku bkn tak sker.
Sker je.  Lama da kot opis aku ni tak buat Team-Building. Kat Morib tu plak kan. Bila lagi nak pegi merasa sana.

Tpnya pegi pada date beday my dear asben.
Aku plan malam tu nak gi ngedate tgk Adnan Sempit la.
Mujo la aku tak beli tiket lagi sbb aku pikir, reni baru nak beli.
Fuhhh.... 
Dan mujo jugak aku tak buat satu lagi plan weekend ni.

Cuma tu lah, ada sedikit 'ralat' bila tak dpt pegi Public Forum tu.
Cam bes je.
Tkpe lah, nati call je lah. Tanya cena kalo nak dtg consultation je.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign