Pages

15 February 2012

Perihal Wrinkled Eye

Gambar hiasan : Google

Urghhh... tanda tanda yg anda telah memasuki usia 'matang'.
Haha.
Wohoo... cena ni? cena ni?
Makin jelas plak napak. Haishh.. tp takde la kat ujung mata tu. Bawah mata tu agak ketara. Haishhh..... anak pun blum ada, kedut mata dah ada. Tak bleh jadi nehhh....
Kena carik product bersesuaian nehhhhh....

Dan dan tu jugak google "how to prevent wrinkled eye?"
Prevent?? Da ada pun cena nak prevent? Haha.

Meh kita berkongsi cerita nak prevent kedut2 dibawah mata ini, sebelum ia menjadi mata sang nenek kebayan. Huhu.

There are several effective measures for preventing eye wrinkles. The first step that you should take to is to protect your overall health.

1) Practice good eating habits. Take a daily multi-vitamin and an omega-3 fish oil supplement. Omega-3s are important to all of the organs of the body and a recent study showed that a daily supplement increases the skin's firmness and moisture content.

2) Eat lots of fruits and vegetables. Try to eat fish three times a week.
If you are a vegetarian, add kelp, a kind of seaweed to your diet. Its omega-3 content is not as high as fish, but it is a good source.

3) Avoid overexposure to the sun and wear protective sunglasses large enough to cover the corners and the skin beneath your eyes. Some theories suggest that preventing eye wrinkles can be accomplished by not squinting. If you find yourself squinting, even when wearing sunglasses, it might be time for an eye exam.

The area around the eyes is thinner than on the rest of the face, so it is more prone to UV damage from the sun. UV rays increase free radical production and free radical damage is believed to play a role in all wrinkle formation. So, you can help prevent eye wrinkles and wrinkling anywhere, by protecting your body from overexposure to the sun.

4) Don't smoke. Smoking increases free radical damage in the skin's cells, as well. It also causes people to squint. Studies have shown that smokers have more wrinkles, in general. Quitting now can not only stop eye wrinkles but prevent lung cancer, as well.

Dan google juga petua2 utk menghilangkan kedut kedut ni. Spti dari Laman Petua ni.
Antaranya ialah meletakkan aloe vera yg telah dihiris dibawah mata tu (tpt kedut tu la). Tp aloe vera tu haruslah disimpan dlm peti ais dulu. Eh. Mesti sejuk je kan. Bes nih.
Tp  mana nak carik daun aloe vera, tp rasa cam org bawah ni ada je sepasu aloe vera. Hahaha.

Ceni napaknya kena beli
atau pun ini

Which 1 much better?
Tp Garnier yg hijau tu tak penah napak lak. Biasa yg iklan Lisa Surirumahhani tu yg utk bright tu je kan. Yg kaler kuning tu. Yg takmo napak mata Panda tu. Taktau la plak sbb aku tak guna Garnier. Loreal tu mmg la. Pengguna tegar kekdahnya. Nak guna Simplysiti pun tukar balik ke Loreal.
Harus kena berkunjung ke Guardian / Watson neh. Harussss.....

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign