Pages

22 February 2012

Catalog Tupperware : 13 Feb - 31 Mac 2012

#sticky entry. Entry baru sila roll ke bawah*

Kling klong kling klong *effect bunyi loceng lah kononnya.

Catalog baru sudah keluar. Meh jamu mata meh.
Byk yg menarik dan colourful utk bulan ni.
Katalog Tupperware dari Feb 13 sehingga 31 Mac 2012.
Tema nya Refreshingly Cool. Maka byk produk air yg ada rega spesel.

Sila jamu mata dulu

Kalerful. Ada free tumbler lagi.

Ni mmg bes la. Skang mmg aku guna fridge water bottle tu.

Oh. Retu kat Disneyland tak dpt beli ni.
Kat Tupperware pun ada.

Yerp. Produk tupperware yg ni mmg kedap.
Tak bleh masuk angin maa.. Org malas cam aku ni mmg
sesuai. Goreng kopok byk2 pastu sumbat dlm ni je.
Balik keja trus makan smbil tgk AKASIA. Haha.

Yg biru tu pun kedap gak
Gift utk newborn. Cute mute.

Wah. On the go lunch set sgt la menarik hati.
Dah la kaler tema aku kawen dulu.
Kuning Purple. Bes woh. Siap ada beg comel.
Kalo bawak dlm LRT pun tak la segan.
Tupperware okeh. Hahaha.


Banyak lagi yg menarik utk bulan ni.
Jemput jamu mata dulu di catalog online ni.
http://tupperware.com.my/catalogue/index.html#/category
Lps tu kalo ada berminat dan nak tau harga, contact je lah. Thru emel/FB/phone.
Pasti ada rega spesel utk pembaca kebun stoberi nie.
Penghantaran terus bagi pembeli sekitar Lembah Kelang (esp KLCC area, tpt lain pun bleh consider gak).
Eceh.... Sekius me.. bagi laluan jap kat consultant tupperware yer. Hoho.
(-_-")

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign