Pages

16 February 2012

Yes, I'm Not Robot :)

Skang kan kat word verification tu dia ada tulis gini
"please prove you're not a robot"
Huhu.

Yer, saya bukan robot incik. Saya manusia, sbb tu saya bleh komen. Aaaaaaaa.
Dulu word verification ni satu word je.
Contoh 'nenek', ataupun 'makan'.
Ada sekali tu cam nama aku pun ada kluar. Haha.
Sokay la kut satu word.

Hari ni cam rajin nak drop2 komen kat blog cayang-cayang.
Tp cam alamak....word verification da jadi 2 words. Lately ni la kot. Aku pun tak pasan *napak nau tak rajin drop komen, eh, komen la, tp blog tu takde word verify ni'

Susah2 lak tu 2nd word dia tu. 
Maklum la...org ada kedut kedut di mata ni mmg camni la.
Rabun2 gitu. Haha.

Contoh cam ni la.



Yg some tu tak kesah. Yg 2nd word tu. Adoiiii...
Tgk huruf m tu cam n pun ada, ke r sambung ngan n ke.

Takpe, aku takde la nak suh org yg buat setting ada word verification buang setting ni. Takpe, memasing ada pendapat memasing kenapa ada word verification ni.
Tapi, kalo aku tak berapa nak drop komen tu, tau la pasal apa kan.
Aku trus komen kat FB je la yer. Maklum ler mata acik da tak berapa nak clear.
Sobsss..... (T____T)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign