Pages

9 February 2012

Perihal Closed Deal

Mengong tau.
Dah usha dari pagi. Deal bes utk g lunch sempena beday my hubby *haha. jarang bebeno aku tulis my hubby ni..rasa geli lak perut. Huhu. -- owww..... owww..oww.... mydear tu tak lak geli perut..choiii... Hahahahha

Oke. Oke. Back to story please.
MyDeal
Lps tu msg2 la ngan kawan sorang ni. Sbb ajak dia ngan asben dia skali supaya leh la aku buat suprise ke apa ke my dear aku tu. Aku pun takde la terdesak nak beli since tgk ada lagi byk masa. *MyDeal mmg kebanyakan deal dia tak lama cam Groupon dan lain-lain. Limited time.

Skali refresh balik da kuar merah tu. The Deal Is Sold Out!.

Pftttt..... Motippppp????

Mengong tau. Agaknya cukup 126 orang dia closed deal.
Ceh..!
Camtu kalo kata la cukup 126 org dia close.
Jahat tau. Jahat.....

Abis nak buffet lunch kat mana ni?
Buat makan2 kat umah??
Haha. Tidak buat masa ni sbb umah aku da jadi sekangkang semut. Since nak pindah ni, mmg berlonggok kotak2 yg tak disusun. Kotak Tupperware la esp. Pulak tu smlm balik kg akak aku bagi bekas letak kain yg beso amat. Letak baju kotor la kiranya. Dia beli kat Padang Beso. Maka, umah aku muat 2 orang je. Lebih dah tak muat. Hahaha.

*Adoi..pasal umah ni pun bikin pening kepala gak. Sabtu ni nak pi cakap cakap ngan developer tu. Sbb tadi asben aku call, ada menda lak masalah ngan setinggan situ. Hoh..... ce kabo bile nak sudahnya ni oii.. da stgh tahun aku potong gaji ni.... apa cer?????

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign