Pages

3 February 2012

Mencari Pengunjung Ke Seratus Ribu

#akan jadi melekat smpai 100,000 dapat. Haha.

Saja nak poyo poyo.
Bleh??
Haha.
Ni da screen cap last week lagi. Hihi.
Igt last week lagi nak buat entry ni.
Tp segan. Haha. Poyosss.
Ai da letak kan pageviews kat atas. 
Jadi, kalo sesapa masuk sini, pandang2, jeling2 lah angka tu.
Kalo dpt angka 100,000, kalo rajin, sila la screen capture kan.
Dan emel kpd saya.
Insyaallah, ada hadiah untuk pengunjung bertuah tu.
Menarik tak menarik tu, biarlah empunya yg dpt nati tentukan yer.

Saat nak di publishkan entry ni baru la 98,542 view.
Stat pageview yg aku guna ni mmg blogger punya. So, mmg baru byk ni ler pengunjung yg visit, yg kuar masuk sejak aku ber blog. Kasihaannnn.... (T___T)

So, bleh kan tolong. Saja nak abadikan viewer ke seratus ribu tu. Huhu.
Tp kalo tak tersempat nak capture nak wat cena. Kita tggu ke sejuta lak nati. Hahaha.
Mmg 10tahun pun tak tentu lagi kut nak capai. Muahahaha.

Sekian,
Dari saya yg gedik dan poyo nak carik viewer ke 100,000
Walo lagi 1000++ nak mencapainya.
Padahal org lain da berjuta pun viewer nye.
Huhu.

*update 3 Feb.
Rasanya perkara ini akan berlaku ketika cuti. Dan aku pun mungkin terlepas. Uhuksss... sapa yg dpt tu, sila la print screen yer.. Nak buat kenangan. Hahahahah... poyos sgt nehhh...

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign