Pages

21 February 2012

Perihal TreatsPoints Maybank

Aku rasa tak penah kut lagi redeem TreatsPoints (TP) dari Maybank ni. Ke penah? Tp CIMB penah la. Yg ni tak igt. Tp Tp TP aku idak la byk. Jarang pun guna CC Maybank. Lps tu kad Maybank biasa tu, aku guna kat JJ or Sogo je salunya. Since aku tak tukau2 lagi kad tu pada kad ceri, jd tak byk tpt leh guna as debit card kan.

Tp takpe. Aku tgh view2 mana yg berkenan utk aku redeem ni. Tp ni la antara yg aku nak kot.

Backpack.
Since bag skang ni cam dah putus tali blkang tu, maka mmg rasa nak beli baru. Tatau besa mana ni. Yg ni leh pegi kedai dia trus. Maklum la, byk lagi nak travel ni kan. Nak travel naik ketapi lagi nati. Eh??


Giordano Backpack (BP0128)
Made of 1680D Polyester. Size: 34 x 12 x 47 cm. Colour: Red/Black.
TreatsPoints13500NSHS1206
HotDeals7250TP + RM30HNS0206

Laptop Bagpack.
Pun cam cantik. Tp utk laptop je plak. Mana muat nak buh baju segala. Tp nak redeem pun cam murah je pun. Ke bleh redeem2 kedua2 ni skali. Huhu.


Maybank Laptop Bagpack 
Polyster 1680D double knitted, lining 210PU, 13"Wx18"Hx5.5"D, Embroidery 6cmW, rubberised zipper puller
TreatsPoints6000On the Spot
HotDealsOn the Spot

Travel Case.
Pun cam bes. Senang letak apa2 dlm tu kalo nak travel. Eh. Cam la salu nau travel.

Travel Case - Hot Pink
Travel Case
TreatsPoints16000On The Spot
HotDeals8000TP + RM40On The Spot

Ha...piuk steamboat.
Lama kot dah nak beli. Tp blum beli2 lagi. Gi pun blum pindah lagi pun. Nak guna bila kat umah baru sok je. Kut buat housewarming ke kan. Paling bes yg ni la. Tp kena tambah duit kutnya. Tak cukup lagi point smpai 25k tu. Huhu.


PENSONIC STEAMBOAT PSB128S
•1600W •3.8L •Adjustable Temperature Control •Short Heat Up Time •Removable Stainless Steel Pot for Easy Cleaning & Storage •See-Through Glass Lid • 370mm (W) x 340mm (H) x 130mm (D)
TreatsPoints25980DC0090
HotDeals12990TP + RM64.95HDC0090

Mana satu nak tukar ni. Tkpe, pikir dulu, mana yg kehendak, mana yg keperluan. Kalo ikut keperluan, tak perlu kuar duit, backpack atas skali tu la. Tp tu lah... dah namanya asik pikir kehendak kannnnn........ Hahahahhaa (^_^)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign