Pages

11 February 2012

Sharing Saturday #2 : Kuch Kuch Hota Hai

Rata2 kat FB update pasal Kuch Kuch Hota Hai tadi.
Yelah. Memasing mengimbas memori kot. Time pilem ni kuar, aku tgh wat diploma. Part 1 ke Part 2 tah (atau pun Part 1,2 - Hantu Kak Limah Balik Rumah)
Giler lama da kot. 15 tahun dah lebih kurang.

Anjali yg dulu comel ni pun da lawa skang ni. Lain da muka dia. Yelah. Takkan nak kecik camtu je kan. Nama sebenar dia Sana Saeed.
Kredit : FB TV3
Kalo yg ni ada sket2 nak sama ngan muka dia time bebudak tu.
Kredit : Google
Muda lagi la dia ni. Lahirnya 22 Sept 1988 (sumber Wikipedia)
So, masa citer KKHH ni umo dia dlm 10 thn.
And skang umonya baru 23 tahun.

Eh. Motip aku nak citer perihal dak Sanaa ni plak.
Hahah. Aku tak berapa tgk pun. Just dgr lagu2 dia je dari dalam bilik.
Paling aku sker lagu lagu Koi Mil Gaya ngan lagu kat summer camp tu. Ladki Badi Anjaani Hai. Sbb ada budak comey tak bercakap duk kira-kira bintang tu. Silent Sidarji. Yg ni pun da beso gak - Parzan Dastur.
Kredit : FB

Oke dah. Banyak lak yg aku google kan lagi kang pasal citer nih.

**tgh dlm dilema. Biasa booking kat Agoda, tetiba terbooking direct ke hotel. Sbb nak tukar date, skali lupa nak tgk kat Agoda, lps tu da booking, tgk rega Agoda murah lagi. Acena. Aaaaaaaa..... Dlm dilema sbb direct hotel tu bleh cancel, tp kang buatnya dia tak kansel pitam 400kali lak aku. Aaaaaa.......

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign