Pages

16 February 2012

Perihal Audience Dunia PuanStoberi

Saja gatai nak screen cap utk minggu ni. *takde idea nak buat entry la ni*
Dari 9 Feb sehingga ke 16hb (hari ni lah).

Tentu2 lah audience dari Malaysia paling byk kan.
Tp dari US pun ada uols. Haha. Kedua tertinggi lak tu. Ada la 97 audience.  Ni mesti "ter" lalu je ni or spam apa tah tu. Haha.
Tp yg Algeria tu mmg diperakui. Aku tau la sapa kat sana tu.
*Hai Che Sue*  smbil lambai2 tgn kepada beliau.

So, ramai yg view guna Chrome. That's much better, sbb blog aku ni lebih mudah di view dgn Google Chrome berbanding Firefox. Tp Firefox pun oke. Tp kalo IE, aku sendiri menyampah. Tetiba cam berat je blog.

And mmg ramai la guna windows kan kalo PC biasa nih.
Diikuti oleh Android. Ramai pengguna smartphone skang ni kan kekdahnya.
Android ler. Mostly pun dtg dari aku gamaknya. *sambil nyanyi lagu Aku Bukan Android... aku bukan android* - lagu yg agak annoying pada mulanya. Tp ter nyanyi gak kengkadang. Choii...

Tp kalo aku view thru myS2 tu, tak puas kadang tu. Lelebih lagi kalo blog yg tak set kan mobile templete tu. Jadi, utk memudahkan mobile viewer, harapnya dpt la 'pemblog-pemblog' membuat mobile templete juga. Mudah oh nak tgk. Maklum ler, ai tak pakai tab mahupun ipad. Maka tgk cinonet je kalo takde templete mobile tu. Jenuh nak scroll kasik beso, tp kadang ter beso sgt plak. Hehe.

Aku ada buat entry tu ari utk set kan mobile templete tu.
Kut sapa maleh nak godek2, leh tgk kat entry tu.

*terus menyanyi Aku bukan android, aku bukan android.
*Akhirnya, Alhamdulillah, melawat juga BEliau ke kebun stoberi ni. Thanks NN for Friso Gold. Lawat la lelama sket yer. BEliau yg pertama setelah mengcash out tu ari. Err... cheque tu pun lum di cash kan lagi. Tatau nak beli apa, nak kasik 'nampak' sket hasilnya tu. Huhu.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign