Pages

8 February 2012

Perihal Cuti Terlajak

Wah. Bila dah tak cuti, berduyun2 entry masuk kat dashboard.
Masa cuti sangap ai nak baca blog uols. Huhu.
Yelah, seme pun menikmati percutian kan. Mana nak bukak blog, buat entry bagai.
Aku je sangap. Cuti tak cuti ada je bertebeng kat FB tu ha.
Tah apa nak dicari, aku sendiri tatau. Haha.

Takde citer sgt lagi. Sbb ai masih bercuti.
Haha. Tetiba. Byk menda nak diuruskan.
Skali bos call. Muahahaha. Sebbek ai da gi tau kat assistant ai yg ai kena uruskan perihal cukai kat Majlis Perbandaran. Jadi bos pun tanya perihal tu. Bos ai mmg la very da baik n sporting bos. Takde pun dia kata 'eh, tak isi HRMIS pun nak cuti'. Huhu. Bkn taknak isi, sbbnya perihal kat Majlis Perbandaran tu ptg Jumaat baru smpai opis. Maka... hahahah *Ya... i know..i know.. mencipta alasan. Haha.

Oke lah. Nati citer lagi. Sehingga kini tiada lagi napaknya entry WW.
Pergh.


So, dihidangkan gambar ni dulu.

Sbg Wordless. Bleh. Hahaha.
Mula cam nak suh teka kat mana ni, lps tu yg teka tepat dan cepat, dapat adiah.
Tp tak bley la... nati kengkawan FB yg menang sbb gmba ni da masuk kat FB. Huhu.

So, happy Wednesday uols.
*lantas log out dan baru sebok2 nak kemas beg. :P

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign