Pages

11 May 2012

Drama : Bunga Bunga Syurga

Google
Follow citer ini without fail.
Mmg la sbb ada Johan a.k.a 'abang botak' tu. Tu kan retis kegemaran skang ni. *walo org da start kata dia playboy*. Takpeee....

Selain dari tu sker gak tgk Wawa Zainal tu.  Sweet beliau tu.
Gmbr masa dia jadi duta Lip Ice.
Cute.
(image : Google)

Rozita Che Wan tu... so so.. belakon jadi makcik yg garang. Lps tu pompuan yg berlakon jadi anak dia. Apa tah nama dia. Boleh la sket sket. Tak bes sgt pun.

Derang ni mmg la berlakon nak kasik orang benci. Tp last2 kang jadi cam citer Tentang Dhia. Beria ni kita marah kat apa ke nama tu, yg Liza Abdullah tu. Ku apa ke namanya tu kan. Last2 sikit je balasan dia. Takat kena penampa je ngan mak dia. Penat tunggu. Ni kang citer ni pun camtu gak la. Tamak harta bagai, lepas tu insaf. Saffiya (Wawa Zainal) ni maafkan je.

Tp yg tak bes bila dia buat citer tetiba Wawa Zainal ni da mula bertudung napak jambul. Bukan ke dia ni dibesarkan di satu kawasan yg penuh dgn 'keislaman'. Ayah ada buka rumah perlindungan anak yatim yg menerapkan nilai2 islam pada penghuninya. Suppose 'agama' kuat sket la kan. Takde la mudah terpengaruh. Lagipun dia duk kat umah je pun. Bukan keluar2. Tak sker style dia pakai shawl nampak jambul tu. 

So, mlm ni harus tgk lagi. Nak tgk apa nasib 3 beradik yatim piatu tu.

#update :
Kat FB TV3 announce kata takde BUnga BUnga Syurga malam ni. Arghh.. tension. Penat tggu seminggu tau.. nxt week baru ada.. arghh.... !!

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign