Pages

24 May 2012

Hari Hari Ke Putrajaya

Hari semalam pun ke Putrajaya.
Hari ni pun Putrajaya.
Haih.

Dedua pun terpaksa menerjunkan bidan. Hoho.
Hari ni sbb aku blur tatau apa menda pasal meeting ni, maka aku heret skali assistant aku. At least, takde la aku sangap dan blur je sengsorang dlm tu. That's better sbb meeting 2 jam lebih uols. Demam!
Meeting yg mmg aku blur. Dah tu bil 1 pun tatau sapa pegi.
Ya lah. Suppose yang smlm tu tak kena pegi, tp bos MC. Jadi kena ganti pegi ngan TKP (O).
Lps tu hari ni pun suppose tak perlu pegi, tp sbb bos tak dpt pegi, lps tu yg kena ganti bos pun tak dpt pegi, maka... ai la lagi skali yg 'lucky' terpilih.
Haih.

Dah. Toksah duk haih haih la hai.....

Kata tugas dan tanggungjawab serta pemegang tiket SYMP (org govt tau la apa maksudnya ni).
Maka, pegi je.
Balik buat laporan mesyuarat luar. Dah. Settle.

Oh. Hari ni takde makan kat SABA. Ada sediakan mi goreng. Tp aku tak makan pun. Igt nak pegi makan skali ngan orang yg hantar kiterang. Tapi beliau puasa lak. Tak ngapa. Balik ofis, beli kat kafe saja.
Hihi.

Oh. Yg smlm tu, ada yg komen kata kut aku malu ke makan ngan bos kat Saba tu sbb makan Shawarma je. Malu??? Hihi. TKP nak blanja uolsss... takkan la malu. Mmg dah kenyang sbb masa meting tu makan nasi tomato. Korang ni, cam tatau lak portion nasik arab tu cena. Nak suh aku muntah belahak ke hapa kalo aku makan nasik arab tu lagi lps da makan nasik tomato. TKP bawak situ sbb driver lum lunch. 

Bagi aku yg tak kesah pun pasal makan ni, mmg tgk nasik arab tu pun dah cukup kenyang. Apatah lagi kalo nak suh makan lagi. Hah! Tulis pasal makan byk byk ni pun rasa nak terbelahak je.  Aku ni mmg bukan kesah pun pasal makan. Kalo dulu tu, mak aku siap marah2 sbb aku tak sker makan. (T____T)

Secara tak langsung, aku lalu gak la kawasan Hari Belia tu. Tp takde nak singgah2 pun. Tgk2 dari dlm keta je lah.

Itu saja. Laporan saya yang asik ke Putrajaya.
Suppose Isnin pun aku pergi sana. Ada course plak. Tapi, cuti kan. Ganti orang lah nampaknya.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign