Pages

17 May 2012

Edisi Tudung Awning Lembut : Radiusite


Cantik??
Yer, model nyer memang cantik.
Dan kerana tu lah gak aku tertarik nak memiliki tudung ni.
Tudung Awning Lembut Mila dari Radiusite.

For the 1st time aku order dgn Radiusite ni.
Hot mcm goreng pisang panas.
Dia iklan kat FB, lps tu buka order, tak smpai sejam mostly dah sold out.
Aku beli yg kaler kat atas ni lah.

Kalo korang kut2 berminat leh gi kat web radiusite ni.
Tp kaler yg cam aku tu, da abis. Hihi.
Nak try plak awning lembut ni. Tatau sesuai ke tak, sbb aku kalo pakai inner cotton pun muka aku jadi setepek leper je. Hihi.

Kalo oke, aku 'mencapub' kan blog yer. If tak oke.. dah.. tak payah..pakai sendiri2 je. Hihi.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign