Pages

6 May 2012

Ikut Emosi. Sukati Kau Lah Dikk....

Yer. Tetiba ter glam pulak UiTM. Sbb pelajarnya duk tulis kat 'dinding' FB kata setuju jika semua polis dibunuh. Dia tulis semua. semua. 

Adoi. Senangnya kan tulis. Aku tak kata la dia pendek akal tulis camtu, sbb budak U katanya. Jurusan Undang2 lagi (if i not mistaken, sbb cam terdgr dlm berita tu ari). Cumanya status itu ditulis kerana emosi. Geram sgt gamaknya dah. Tp nampak sgt tak matangnya adik oi.

Tp lagi hangat hati bila ada yg menyokong plak apa yg ditulis. Kat blog2 berhaluan 'tak senada' ni lah. Siap sindir sinis lagi.

Adoi. Bayangkan tetiba anak ko satu hari nati bersuamikan seorang polis? Nak bunuh juga? Sbb dia kata 'semua'. Tak kira la anak menantu ke sapa.

Entah. Malas nak komen. Tetiba ter glamer pulak budak ini.

Cuma, korang yg masih belajar, harus bersyukur dgn adanya org2 camni, yg tak sokong kerajaan ni, sbb akan kurang la saingan dalam permohonan kerja SPA, yg mana dah berjuta menunggu status permohonan. Juga KPLI utk jadi cikgu (kalo ada lagi). Sbb mereka harus taknak keja kerajaan kecuali lah time tu kerajaan yg mereka sokong tu jadi kerajaan.

Kalo nk tgk apa budak ni tulis leh tgk kat blog ni : tun faisal

# komen disable utk entry ala ala begini. Huhu

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign