Pages

31 May 2012

Tupperware Brands Carnival 2012

Nak pegi lah!
Nak carik rice dispenser.
3 bulan dah aku duk menanti kehadiran rice dispenser ni.
Asik out of stock. Bermacam speku yg aku dan rakan2 dah buat.
Adakah dia buat cam minyak n gula, dimana stock seme disimpan utk naikkan harga?
Adakah sbb dia nak buat design baru makanya seme stock lama kasik abis dulu?

Adoi. Kot yer pun takde stock, boleh tak dlm katalog ko tulis situ 'out of stock'.
Takde la orang duk bertanya nk beli mendalah tu kan.

Ah. Tupperware ni skang byk btul menda yg abis stock.
Bosan!

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign