Pages

31 May 2012

Saya Sudah! Anda Pun Tentu Sudah Kan?


Apa kah tajuk poyo camtu?
Haha.

Saja. Gedik.

Korang sure lama zaman antah berantah dah tukar Jusco Card kepada Aeon Card kan?


Aku je baru nak tergeheh geheh (ayat sebenar terhegeh hegeh) nak tukar. Takpe la. Expired card ni 31 May, jadi, 31 May la baru aku tukar. Haha. (itu pun sbnrnya dah lupa, mujo hari ni gak pegi situ). Ah. Skang da tak panggil Jusco kan. Dah guna Aeon. Senget2 mulut nak nyebut Aeon. Tkpe lah. Dah biasa. Sebut je JJ/Jusco.

Aku buat utk 3 tahun terus. RM24. Kalo nak buat setahun cam biasa - RM12. Harus la seme orang pun buat RM24 utk 3 tahun kan.

Yg penting dpt shopping bag kaler pink tu. Haaa... sapa tukar awal2 retu tak dpt. Sbb beg ni effective 1 May tu ari. Mujo ada stock lagi. Kalo tak, aku pun tak merasa. Ada kaler pink n grey so, harus la ai pilih pink kan. Hihi. Walo pun kenit je bag ni, tp takpe. Walo dah berlambak green bag/shopping beg ni, takpa. Ailoike je. 

Tapi kan, kalo nak suh orang guna bag ni, suppose dia bagi point la (utk ahli la kan) pada yg bawak beg ni. Baru la kita cam suka ja nak bawak beg ni. Tak kesah la Aeon ni ke, Tesco ke apa. Kalo buat camtu, sure orang akan igt nak bawak. Ni tak bawak, dah kena caj 2posen utk pastik bag (ari Sabtu lew)

Oh. Office da sunyi sedari pagi. Ramai pegi Kelate. Ada sukan ofis. Aku tak pegi. Ada kundury la uols. Plus my mom pun ada kat sini utk gi kendury tu nati. Kalo tak.... harus la ai turut serta. Bes tu. Walo pun nanti cam rasa terkontang kanting bila tgk seme orang duk kelek anak. Alah, kelek laki pun oke gak kan. Hahaha. Lps tu terasa cam loser (T____T)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign