Pages

14 May 2012

Photobook : Terjebak Lagi


Haha. Pepagi dok bebising nak amik ke tak.
Tup tup, da tghari trus.. ah, amik je lah.
Mahal tu sebenarnya.
Aku tak penah lagi amik photobook yg rega lebih RM70.
Tp sbb aku ada credit RM12 dalam mycredit Groupon, maka tolak yg tu je lah.
Ini aku dpt masa dia suh antar gmbr apa tah kat FB Groupon tu. Enjoy moment ke apa tah tu.

Jadi bayar RM66 cuma. Hihi. Suka.Suka.

Jadi, bleh la start men-design photobook baru dari Pixajoy ni yer. Gmbr Krabi tak banyak sgt. Tp boleh la penuhkan 40 pages tu. Apa adahal. (T____T)
Aku mmg saja nak terai dari memacam sykt. Nak tgk, sykt mana bes, lepas tu baru leh repeat order walopun takde groupon. (tp better tggu, ada je kat groupon tu).

Ada sesapa nak beli sila klik je -  Groupon Photobook Pixajoy

# software design dia adalah sama dgn Photobook Malaysia yg aku penah beli tu hari.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign