Pages

18 May 2012

Tupperware : Yang Menarik Mei-Jun 2012

Jom cuci cuci mata dengan katalog terbaru Tupperware.
Bermula 14 Mei - 30 Jun 2012. Bertema purple bulan ini yer.

Antara yang menarik perhatian adalah FreezerMate kaler purple ni.

Ya... biasanya biru kan. Utk peminat tegar purple cam aku ni mmg la diidam-idamkan.
Sabo.. pasti amik yg ni sbb tawaran istimewa amat.
Beli utk rega satu set, tp dpt 2 set yang lain.
Ada juga bekas utk simpan aiskrim.
Harga : A580 (6 bekas - 2 small,2 medium,2 large) - RM194.40, then dpt free 4 bekas lagi (2 medium,2 small) dan ada bonus gift! - 2 freezer mate medium kaler biru (tp free ni dari 14-27 May saja).Bekas aiskrim tu  (3.3liter) adalah RM34.90 sekiranya dah beli set A580 tu.
Jadi, sgt untung oh, RM194.40 dapat 6 bekas, lps tu percuma lagi 4 bekas. Dah jadi 10 bekas. Kalo beli sebelum 27hb, dpt lagi 2. Dah jadi 12. Tak ke untung tu?? Kalo beli ngan pnstoberi, dpt lagi diskaun tu.... :)

Eco-bottle pun ada promo. Tp ni kecik sket. Saiz 750ml. Selalunya 1 liter.
Harga : RM42.80 utk 2 bijik ni.

Dan yg ni pun bes gak sbb purple dia cam ada tone warna.
Ni pun murah sket dari biasa.
Aku penah bagi hadiah wedding member ofis yg ni dulu.
Harga : RM61.40

Utk yg lain boleh survey2 kat katalog online.
Harga... boleh emel je.. saya bagi rega istimewa utk pembaca blog ni.

Oh hai.. bekas beras..bekas beras... mana nak carik bekas beras ni..out of stock.. adoyaiii.... kat HQ pun blum tiba katanya...

# Tupperware ni mmg kena beli, tp kalo join I LOVE KRABI Giveaway, boleh dpt gift free dari Krabi. Jom la join. Hihi :D

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign