Pages

31 May 2012

Tiket Ke Melaka Wonderland

Hi, (gedik lak tulis 'hai' sbg 'hi'. Hoho)

Saya ada 2 tiket ke Melaka Wonderland. Yang saya beli di Groupon bulan 4 ari tu. [ rujukan entry : Groupon Deal (Again) : Melaka Wonderland ] Lps tu saya macam malas nak pegi pulak. Sbb rasa penat. Kalo tak saya cadang nak gi Melaka on 16 Jun. Tp cam penat dah. Every weekend tak dpt nak rest. Sejak bulan Mei lagi. Penat dah nak jalan2. 
Sbb lps ni akan ada promosi kerja kahwin di ofis - start 21 Jun - 2 mggu - tak rest lah. Lps tu nak bergedik lagi ke tpt lain. Dan lps tu dah puasa. Asik berjalan saja kerjanya. Bila nak rest? 


Ada tak sesapa berkenan? Saya nak let go je. Harga voucher RM18 (satu tiket). Saya beli 2 tiket. Yang berharga RM36. Tp kira cincai saya bagi 2 tu RM35 sudah. Ini utk adult. Kalo nak bawak anak2 kena beli lah tiket di sana.

Tiket ni valid smpai 13 Julai 2012.

Kalo nak tgk rate sebenar leh masuk link Melaka Wonderland ni.
*Nak untung gi weekend sbb masuk RM30/adult.

So, kalo ada sesapa nak, do emel me yer - cikstoberi@gmail.com. Kalo bebtul nak, saya akan emel je voucher tu selepas bank-in/transfer duit. Print je voucher tu then masa nak pegi tunjuk je. Begitu.

If takde yg nak, mmg kena pegi gak la. Pegi balik hari sudah la. Penat. 
Ke nak overnite. Eh?? (T____T)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign