Pages

24 May 2012

I ❤ Krabi Giveaway : The Contestant

Ada 27 semuanya.
Terima kasih pada yg sudi join. Igt kut ada la 10 orang je join, tp Alhamdulillah.. ada la gak yg sudi dgn gift tak seberapa dari Krabi dan Pangkor tu. Walau tak la smpai beratus kan.

Jadi, mohon double check nama yer, takut ada nama tertinggal. Rasa cam dah takde.. tp mana lah tau. 

1.  Sue-Rya Qistina
2.  Unknown (Osmet Degree Mu)
3.  Mummy Wanna Be (Chenta)
4.  EIDA
5.  SyUhAdA
6.  Cik Anita
7.  Nad @ MamaZakwanNayli
8.  Masya
9.  ch@
10.  aLyNnZ
11.  BaTiK_PiNk
12.  AiTotYati Mat
13.  Nory Zoulkefle
14.  ChentaHati
15.  Carmello
16.  mahujadiibu
17.  Myself
18.  joijoi80
19.  ekinashikin
20.  Ria
21.  pnsusu
22.  Nana
23.  Lida Rahim
24.  anitadiana
25.  eKa
26.  Bitt (double IS)
27.  mrs. fidodido

Buat laju laju ni dgn harapan dpt announce pemenang hari Jumaat - 25 Mei 2012. Sbb hari minggu smpai la hari Isnin, tiada di KL. Kenduri kahwin anak buah. So, mungkin tak smpt nak online ke apa kan. *tatau kenapa, skang blogger tak leh view kat mys2. Grrr... nyampah. Tatau pasal. Tp web lain oke je. *

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign