Pages

25 May 2012

I ❤ Krabi Giveaway : Pemenangnya

I ❤ Krabi Giveaway
Pada hari Jumaat yang indah ni, mari lah kita announce kan siapakah yg akan menerima gift dari Krabi + Pangkor. Hihi. Semua pun jawab dgn betul. Dan ada yg terlebih tepat jugak bagi kadar tukaran wang tu. Hihi. Ekceli masa pegi tu, kadar tukaran 100baht = RM10 :)

Oke. Memula kita announce kan siapa penerima gajah cumil kaler merah ini.
Yg ni khas utk pengomen tegar kebun stoberi pada bulan April. Rajin dia ni, dtg baca dan drop komen. Boleh katakan setiap hari pasti ada komennya. [Saya kira secara manual yer *haha. gigih giler kot*] dan keputusannya.....

Oke, takpe.. KIV jap pemenang tu. Sbb beliau special. Hihi. Kita announce yang dpt FM Krabi dulu lah.  Mereka bertujuh (7) ni juga saya pilih dari yg rajin drop komen kat blog ni. Sebagai menghargai penat lelah mereka. Maka, ini lah nyer.
1. Masya
2. Anum
3. Sue-Rya Qistina
4. Eka
5. Carmello
6. Nad MamaZN
7. Cik Anita.

Dan 5 penerima keychain selipar cute dari Pangkor. 
1.  Chenta (MummyWannaBe) - thanks sbb rajin buat entry. 
2.  Alynnz - seofis ni, tp kat ofis jarang jumpa.
Nati tuntut kat tpt akak je yew. Hihi.
3.  Nory Zoulkefle
4.  joijoi80
5.  ekinashikin

Oke, skang boleh announce penerima gajah comel tu. Rasanya dia pun tau kot yg dia mmg rajin drop komen. Hihik hik... ya, tak lain tak bukan, beliau adalah
EIDA BAHARUM
Dia mmg cukup rajin komen kat sini. Sgt sgt berterima kasih pada beliau yg mmg tak jemu2 masuk blog ni. Hihi. Utk itu, terima lah seekor gajah dari Thailand. Nati dah lekap kat peti ais sila amik gambo yer. Jgn wisau, gajah ni tak perlu diberi makan. Hihi.

Jadi, kepada seme penerima gift bagi I ❤ Krabi Giveaway, sudi la apa kiranya meng emelkan alamat untuk dihantar gift ke - cikstoberi@gmail.com  dengan subjectnya "Krabi Giveaway" pada atau sebelum 29 Mei 2012.  Kalo takde, adiah akan diberi kpd yg di KIV [ehh..harus ada yg di KIV]

Till then, terima kasih daun keladi, kalo ada GA, sila lah masuk lagi.
Bye :)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign