Pages

29 May 2012

Edisi Fridge Magnet Baru

Disaat orang ofis aku duk sebuk2 nak ke Kelantan, aku pun sebuk gak utk pegi ke arah belah2 sana nun. Hihiw. Tp sebulan slps derang pegi tu la. Hihiw. Lagipun, kalo takde apa2, kiterang ada Promosi Kerja Kahwin dari 21 Jun - 2 Julai. Lps pada tu baru leh jimba jimbo khennn... Dah start emel2 ngan tpt tu. Kira cam  dah pre-booked dah la. Cuma nak masukkan deposit ja. Skali bank dia RHB la pulekkk... adehhh..

Oke, lupakan pasal tu dulu. Simpan dulu kegembiraan. Skang nak tempek gmbo FM yg diterima. Yg slmt dah diletakkan kat peti ais. Lama dah dpt. Tak citer je lagi.

Yg ada gambau2 tu dari Eida Baharom. Menang GA dia dulu. Dia bagi byhand je masa dia dtg KL tu hari ngan  Zana n Zu (Cinta) serta mummy Nana [haha.. patut rasa cam kurang je sorang. hikhik..sori ye Nana.. tak lupa.. tp terlepas pandang. Ngeee]. Derang ni kengkonon nak kasik saprais la kat Kekda derang. Sbb aku janji ngan Zu je nak jumpa sbb nak pass kan bekas tumbler tupperware. Tp Zu time tu ada cakap 'kiterang'. Jadi aku dah syak misti ada yg ikut dia. Huhu.

By d way, tenkiu la susah2 uols turun KL ni... jauh tu.. dgn jem bagai lagi kan. Ye lah. KL, kalo tak jem, bukan  KL namanya. 

Lps tu dapat lagi kawannya iaitu FM Zoo Tepen dari Nad MamaZN. Tu adiah giveaway. Skali termenang uols.. eh.. ai bkn sng nak menang2 ni kan. Mmg la bukan sng sbb tak rajin nak masuk. Tu sbb si Nad buat yg senang je, harus la ai masuk. Hihi.

So, pada mereka, terima kasih tau.. ai sker je FM yg ada nama tempat2 ni. Tp FM gambau tu pun suka jugak. Cuma nati nak ubah tpt dia, mungkin akan diletakkan di ofis sbb gambau kengkawan kesayangan. Lebih molek kalo tidak diletakkan di celah dapo. Hihiks.

Herk. Aku tak anta lagi application UM tu. Adeh. Nak pikir tajuk research pun berbuih kepala. Adoi.... kentalkan lah semangat aku untuk antar application. Mesti boleh. Harus boleh! Semangat. [dan terus berlalu smbil menyanyi lagu "bangun..bangun.. bangun harimau bangun...."]

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign