Pages

22 May 2012

Tudung Awning Lembut Itu

Sebenarnya kan... hihi.. pagi tadi kan... aku dah pun rasmikan tudung "awning lembut" dari Radiusite tu. Haha. Punya la tak menyabar kan. 
Eh. Tu pun sabo la kira tu. Kalo tak, dpt je smlm aku dah nak pakai dah. Sbb masa tu baju aku dah 'in' dah ngan kaler tudung tu. Haha. Apa punya pangai la tah. (T___T).

Tp bawak2 bersabar, so, hari ni baru pakai.
Ngeee....
Percubaan yg agak 'memberangsangkan'.
Just nice tudung ini. Aku sker. Dan selesa juga. Rasanya tak keberatan nak ulang beli. Tp dr Radiusite je la kot.  Sbb kang beli hok lain, tak 'sedap' plak.
Yg ni mmg selesa. Sesuai kalo dibawak gi bercuti ni. Eh...!

Haha.

Gambar??
Huwa... tak payoh la deh.

Aku dah tayang kat FB n Instagram pun. Takyah la nak tayang kat sini. Muntah belahak pulak orang kang. Yg tgk 'live' pun ada kan.
(jadi, kalo nak tgk kat Instagram, kena la find me and follow. Hihi. Aiols mmg aktip ber instagram yer. Hehari mmg ada gmbr dimasukkan dlm tu. Instagrammer addicted dah jadinya. Huahaaa.. kalo sudi, find me - pnstoberi)

Jadi, aku letak gmbr dari Radiusite ni jelah.
Yg kaler ni masih available. Rasa nak grab. Sbb baju raya aku kaler ni. Ngee...


Suka la uols. Sapa muka yg sesuai ngan tudung awning, sila la beli sbb bes!

## masih sempat nak join I ❤ Krabi Giveaway ni. Ayuh... join.. bleh dpt gift dari Krabi :)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign