Pages

18 May 2012

Edisi MilkADeal : Poster Print

Motip??
Yer, terbeli lagi deal. Dari MilkADeal plak.

Sbb tgk cam murah. RM19 sajork. Utk 4 Poster Prints (12R) from wedoo, The Strand
Saiz dia tak la sebesar yg aku penah buat sebelum ni.
Yang ni dlm 12" x 16". Ada 4.

Dan yg ni aku rasa dia print je. Dia nyer frame kena buat sendiri.
Dan dia ada design2 yg kita boleh reka2 gak.

Aku ada bonus point 1000 (bermakna ada RM10 kredit), tp aku tak tukau pun ngan kredit tu sbb dah murah kot yg ni. Tggu deal mahal sket leh deduct ngan kredit yg ada tu. Hihi :D

Mmg aku nak buat yg kecik sket instead of dah ada seketui yg besau tu.
Nak buh gmbr2 Cuti Cuti Cinta lewww. Satu beso, lps tu kiri kanan ada yg kecik2.
Nak buh kat wall umah baru nati. Cewah...!

Iyo lah..bila cakap umah baru je rasa cam nyampah.
Tah..tahun bile nak masuknya tah. Umah dah siap, tp tak boleh masuk lagi. Org dah tnya2 sbb napak dah tersergam indah. Aduii.. sabo yer.. sabo.. nati dah siap.. ai panggil uols seme housewarming. Tu pasti. Hihi.

Oke, ni contoh yg boleh dibuat lah. Dia ada theme cam photobook nyer design.
Nak tgk lagi klik : web Wedoo
Nak beli klik kat : web MilkAdeal.

Sekian, dari saya yg asik beli deal. Hihi (T____T)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign