Pages

18 May 2012

Edisi Free Seats AA

Uols harus ada yg grab tiket ni kan?? Uols amik g mana??

Aku memula mmg tak tau dah nak kemana. 
Domestic tatau kemana, international lagi lah.... 
Mmg dah rasa takkan grab lah.

Tp duk berlegar2 dlm tu. Macam mencari2 plak kemana nak pegi.
Lalu ter enter satu date, dan tetiba dpt 0 fare plak.

Lalu ter beli... mmg TER yer.. Terbeli...   Sungguh tak memasal. Aku igt kalo dia lewat ke, masuk waiting room ke, maleh la aku nak proceed. Skali smooth je pulak smpai la step yg bayar tu. Kenapa senang je? kalo kita bebetul nak siap 'hang' la apa la. Haih.

Jadi, mmg kena beli la napaknya. Tu pun masuk nak bayo, duk kelip2 mata pikir, apa kes aku ni...? sukahati je kan. Padahal bln 9 ni suppose ada trip lain (baru plan, blum confirm)

Tambang mmg 0 lah.
Tp airport tax n fees lelain kena la bayo. Tu pun aku dah ter silap. Baggage utk balik smpai 20kg. Apa kes?? Dah rugi 5 ringgit uols. Tu la pasal... haih! Suppose pun tak yah beli lagi luggage ngan meal tu sbb lambat lagi kan. Aku pun tak pasan. Sbb biasa beli tak lama pun tempohnya. Yg ni lama giler lagi oii.. bulan Januari thn dpn!!! Bila si Dee cakap dlm emel baru aku cam perasan. Btul lah. Nati nak pegi la baru add-on. Ni kalo kansel ke apa, kan dah rugi. Hishh.... tp doa agar jadi je lah.. (",)

Kemana kita?
Rahsiakan dulu.

Yg nyata ianya adalah tpt utk post- 4th wedding anniversary. Kan salu extend kan anniversary celebration aku ke bulan Januari.

Mmg tak jauh pun. Masih tak menggunakan AirAsia-X.
Tp mmg tpt tu tak penah ada dlm list pun.
Sukati aku je beli.
Haha.

Ni la paling lama giler aku nak tggu kot.
Sila lah bersabar dan buat tatau je. Huhu (T____T)
Lagipun takde apa pun sgt tpt tu kot selain shopping (bkn Bandung).

# lps tu baru tingat. Eh, kata nak sambung blaja. Cemana nak gi jalan2. Kalo ada kelas?? Aiyark.. (eh, tp aku ni pegi ni hari biasa. Hihi)

# Jom join I LOVE KRABI Giveaway. Boleh menang gift dari Krabi (",)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign