Pages

7 May 2012

Mirror Jewellery Cabinet




Cam bes.
Sng nk letak aksesori seme. Rantai, jam, brooch ke apa je.
Tp jgn letak rantai emas la. Kang sng orang bawak lari ngan cermin2 dia skali. Hoho.

Jimat space.
Aku mmg sker cermin jenis panjang camni. Yg bleh napak seme. Skang pun aku mmg guna cermin camni. Tp idak la ada siap tpt aksesori ni.

Mahal lagi. Tp kalo da byk org buat nati, sure murah dah rega dia.
Kalo nak tgk, bleh tgk kat Groupon. Deal utk hari ibu.
Tatau ada lagi ke tak deal tu.
Hari tu aku nak beli deal manicure pedicure. Salu mani-pedi ni sure kat Bangsar, skali ni kat Pavilion je. Dkt banget ngan ofis. Murah lak tu. Lps tu duk KIV, skali bila tgk balik dah sold out. Uhuuuu... sedihnya.
Tkpe lahh, buat mani-pedi kat Krabi jew lahhh...... *buat nada mengada-ngada cam mintak kena lempang*

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign