Pages

15 May 2012

Cuti Cuti Cinta Krabi Giveaway

Hai semua.
*ni ber hai hai plak ni apa kehal nyer ni?*

Hihik. 

Sementelah dok sebuk buat stori mori in d morning glory pasal Cuti Cuti Cinta di Krabi, saya rasa nak buat Giveaway lah. Cam biasa.... kalo lps balik dari Cuti Cuti sure ada gift utk pembaca dan pengunjung kebun stoberi ni. Yang tak jemu2 berkunjung dan yg tak jemu2 meninggalkan jejak.

Giveaway ke Contest yer?
Giveaway la. Senang kan.

Hadiah idak la grand mana.
Ole ole dari Krabi je pun.
Lps tu ada sedikit ole ole dari Pulau Pangkor masa saya gi course dulu.
Kalo nak kata hadiah2 tu tak bes, terpulang. Saya mmg tak mampu nak bagi adiah sebijik kereta Preve' pun. Cuma sedikit tanda ingatan buat kawan2 alam maya saya ni :)

Tp ada sedikit soklan la utk dijawab.

So, bila dah abis seme Edisi Cuti Cuti Cinta Krabi, baru launch Giveaway tu yer.
Dan soklan pun harus dari cerita Cuti Cuti tu. (dan mungkin satu soklan bonus dari entry lepas2. Tp soklan senang banget je pun). Jadi kena baca la jugak cerita Cuti Cuti Cinta Krabi yg banyak2 dan panjang2 tu. yer. Teheeee.

Yg pasti akan ada satu adiah khas *juri* utk pengkomen tegar bulan April.

Oke then... tapi.. eh,ada ke yang sudi nk join giveaway ni??
Ke ai je syok sendiri. Agagaaaa......

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign