Pages

24 May 2012

I ❤ Krabi Giveaway

*sticky post until 23 Mei 2012*

Kling klang kling klang alexenderrr.....  (。◕‿◕。) 

Haha. Tetiba.... 
Saja....  nak launch Giveaway ni.
Yang tajuknya
I ❤ Krabi Giveaway

Syaratnya senang saja. Jawab saja 2 soklan ni kat ruangan komen.
Soalannya :
1. Namakan dua (2) aktiviti tour yang Pnstoberi buat di Krabi.
2. Rate tukaran wang ketika itu : 100baht bersamaan berapa RM?

Itu saja. Tinggalkan jawapan kat ruangan komen dan secara otomatik anda layak utk join Giveaway ni. Oh. Giveaway ni terbuka kepada semua pembaca "kebun stoberi" ini.

Hadiahnya tidak la grand. Cuma something dari Krabi ini je.


7 ketul Fridge Magnet Krabi -
keutamaan kepada yg jawab soklan di atas dgn tepat dan betul

dan;

5 ketul keychain. Tp yg ni bukan dari Krabi.
Ni dari Pulau Pangkor. Beli masa gi course yang kat Teluk Dalam Resort tu hari.

Oh. Ada seekor gajah juga. Haa... yg tu utk pengkomen setia bulan April lalu. Hadiah khas juri namanya. Tu pun kalo org tu join giveaway ni la. Kalo tak... kita cabut kan saja seorang nama yang bertuah.

Bermakna ada 13 orang yg akan dapat kesemua gift ni. Jadi, kalo lebih 13 orang yg masuk, mungkin kita buat cabutan bertuah lah. Kita tgk siapa yg bertuah itewww......
Jadi, kawan2 boleh memberikan jawapan bermula saat entry ini di publish hinggalah 23 Mei 2012 (7 hari).

Kalo rajin, nak buat entry kat blog pun boleh (tinggalkan link nak g jengok), kalo tak rajin, jawab sahaja la.. memana pun boleh lah...
 ❤ (。◕‿◕。) 

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign