Pages

30 September 2011

Mengejar Matahari Dengan Kelip Kelip


Oh. Imej tak jelas. Maafkan saya. 
HP tak canggih. Nak zoom jauh tak bleh. Nak jakun p duk dpn tu tala hp mmg tak la kan dgn baju kurung batik segala. Tak semenggah namanya. Sah2 org tau penjawat awam la kalo da berbaju batik di hari Khamis. Hang toksah buat nala (ewah. Mentang gi Penang).

Suppose leh napak departure time adalah 6.55pagi.

Sbb itu lah keluar status 'mengejar matahari' (eh. bkn kata da malas nak aktif kat FB? Sekius me, malas je bkn nak stop yer) - sbb keluar sesubuh sape'ei.

Dan 'dengan kelip kelip' tu pulak bermaksud ini



Suppose petang pun aku nak tulis 'meninggalkan matahari dengan kelip kelip' sbb bertolak jam 5.30pm. Tp tak kuasa. Seorang penjawat awam yg anggun berbaju kurung batik sejak jam 5.30am. What do u expect after 12 hour? haha.



p/s: First time being on these 'kelip-kelip'. My say - oke, just nice, sgt sharp (yg to-fro Subang ni ler kut nyer). Tak pepenah lagi naik flight yg bertolak awal dari sepatutnya (mungkin sbb dia tgk seme org da naik, maka jalan je la). Akan dipertimbangkan utk destinasi percutian akan datang.


Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign