Pages

29 September 2011

Laksa Janggus Balik Pulau


Mode : Menikmati laksa jangguih di Balik Pulau - 29 September 2011.

Dua tahun lebih ke 3 tahun kot da dok mengidam mendalah ni.
First time makan, bila tah. Ye ke 3 tahun. Lebih rasanya.
Mujur tak mengandung kan, kut tak... jenuh.
Retu pegi blh tak terjumpa.
Skang da dpn mata.
Apa lagi makan la saja.

Detail kedai ni kat mana leh google je 'laksa Janggus', sure dpt. 

p/s : Apsal aku da rasa cam "biasa2" je rasa dia? Mcm ada manis2 plak. Eh. Dulu rasa dia lagi lebih umph. Ke sbb da glamer? ke sbb da masuk TBtiga? ke sbb aku da kenyang sbb baru lunch nasik ngan ikan bako pehtu mentekedarah menda ni plak. 

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign